Service – Biggelaar beurt

Waaruit bestaat “Het Biggelaar Onderhoudsschema”? Uit een kleine beurt gevolgd door grote Biggelaar beurt, afhankelijk van het type Ducati en de onderhoudshistorie.

We zullen in dit hoofdstuk zowel de gebruikersgemak- als de financiële voordelen voor u overzichtelijk op een rij zetten.

De voordelen:

  • Door de grotere intervallen tussen de grote beurten, om de 24.000 kilometer, is het totale kostenplaatje van het onderhoud van uw Ducati kleiner.
  • Tussentijdse problemen worden tot een minimum beperkt of zelfs voorkomen, door preventief onderhoud.
  • Bij Ducati’s met kilometerstanden boven de 40.000km worden tijdens de grote Biggelaar beurt  extra controles uitgevoerd op onderdelen zoals; klepgeleiders, zuigerveren en lagers. Waardoor eventuele toekomstige extra kosten vermeden kunnen worden.
  • Een optimaal presterende Ducati, ook na vele kilometers. Realiseer u dat bijvoorbeeld een lekke klep altijd lek blijft als hij niet eerst word dichtgemaakt voor hij word gesteld, u rijd namelijk een DESMODROMISCH SYSTEEM. Dit houd in dat de nokkenas niet alleen het openen van de klep bewerkstelligd maar ook het sluiten.
  • Biggelaar Special Performance biedt de mogelijkheid tot het uitvoeren van tuning tegen zeer gunstige tarieven, als u dit namelijk combineert met een grote beurt betaalt u slechts de meerprijs vermeld in de kolom voor de tuning, voor u geldt dan dat u geen dubbele arbeidskosten hoeft te maken voor het opnieuw in en uitbouwen.
  • Voordelen van onze specialisatie is dat veel onderdelen uit onze eigen voorraad gehaald kunnen worden en dat door jarenlange ervaring en opgebouwde kennis er snel een diagnose gesteld kan worden wat onnodige tijd en dus kosten bespaart.
  • Vanzelfsprekend geldt voor alle reparaties die door Biggelaar Special Performance zijn uitgevoerd, een volledige garantie voor desbetreffende reparatie.

De afstand tussen uw woonplaats en ons bedrijf hoeft geen probleem te zijn. In de winterperiode kennen wij de Biggelaar Winterophaalaktie en in de zomerperiode kunnen wij uw Ducati tegen kostprijs: 0,60 Euro per kilometer ophalen en uiteraard ook weer bij u afleveren.

Wij verzoeken u om in ieder geval een afspraak voor uw beurt te maken, zodat wij de werkzaamheden in kunnen plannen en u ook snel uitsluitsel kunnen geven over de benodigde tijd.